Новини

    Організація освітнього процесу в умовах пандемії COVID-19

    Освіта в умовах пандемії: як розпочався навчальний рік 2020-2021...

    https://mon.gov.ua/ua/osvita/zagalna-serednya-osvita/infokampaniya-shkolo-mi-gotovi



    Освітній процес у СЗШ І-ІІІ ст. с.Карбівка в 2020-2021 н.р. розпочався з урахуванням необхідності забезпечення належних протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання ускладненню епідемічної ситуації внаслідок поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

    Відповідно до Постанови Головного державного санітарного лікаря України №50 від 22.08.2020 р. «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти на період карантину у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVlD-19)» адміністрацією школи проведена роз'яснювальна робота з персоналом та здобувачами освіти щодо індивідуальних заходів профілактики та реагування на виявлення симптомів коронавірусної хвороби (COVID- 19). З перших днів навчання здійснюється щоденне опитування учасників освітнього процесу щодо самопочуття та наявності симптомів респіраторної хвороби, проводяться інструктажі з педагогічними працівниками та технічним персоналом щодо дотримання правил респіраторної гігієни та протиепідемічних заходів.

    Адміністрацією школи розроблено маршрути входу/виходу до закладу для учасників освітнього процесу. У коридорах, їдальні наявні розмежувальні лінії та розмітка на підлозі. Усі входи до закладу, інформаційний вісник школи, класні куточки та куточок кухаря оформлені відповідними плакатами та інформаційними банерами. Позначено відповідні місця для дезінфекції рук антисептичними засобами, розміщені контейнери для використаних засобів індивідуального захисту.

    При плануванні уроків педагогічні працівники враховують дотримання умов соціальної дистанції, зокрема, учні 1-4 класів чимало занять проводять на відкритому повітрі. Кожної перерви навчальні кабінети провітрюються, а по закінченні уроків здійснюється загальне прибирання та дезінфекція приміщень.

    Питний режим здобувачів освіти відбувається з використанням індивідуальних ємностей. Організація харчування учнів здійснюється в кілька етапів із врахуванням вимог дистанціювання (1,5 м між столами, не більше 4-х осіб на столом).

     

     

     

     

     

     

     

     



    04.09.2020 | Aдмін

    Вернутись назад